7+1 fontos dia az ingatlanbefektető képzés anyagából

Az ingatlan befektető képzés teljes anyaga 279 db diából áll és ezt mondom el két nagyon sűrű nap alatt. Ez a képzés minden csínját-bínját megmutatja, hogyan legyünk nagyon sikeres ingatlan befektetők akár teljesen kezdő szintről is.

Ebből a 279-ből szeretnék most megmutatni ízelítőül 7+1-et.

1. Dia

Kezdem rögtön a legfontosabbal. Van négy szabály amit nem győzök eléggé hangsúlyozni, és ez a négy szabály amit nagyon részletesen kivesézünk és a gyakorlati alkalmazását is részletesen bemutatom.

2. Dia

A rendszerváltás óta ez a dia mutatja az ingatlanpiaci trendeket.

  1. A rendszerváltás után 9 éven keresztül estek az ingatlanárak (reálértékben a felükre), elsősorban a rengeteg tanácsi lakás ár alatti piacra dobása miatt.
  2. Aztán 9 évig emelkedtek az árak (kb. reálértékben a duplájukra), a devizahitelek és az európai uniós egyesülés okozta mámor miatt.
  3. Aztán 8 évig estek az árak a válság és a devizahitel összeomlás miatt.
  4. Most ismét 3 éve emelkednek az árak. Vannak hitelek és nő a bérszínvonal.

Meddig tart ez még? Ezek szerint… De ezt mindenki kitalálhatja!

3. Dia

Igazából akár milyen ingatlant veszünk is azonnal tudnunk kell a lényeget: ki fogja megvenni majd, vagy ki fogja kibérelni. Ebben nincs nagy választék, igazából lényegében öt fajta lakóingatlan van. Azt hiszem, ez magáért beszél. Melyik – milyen? Erről részletesen majd a képzésen.

4. Dia

Ebből a rengeteg diából ez talán a legvonzóbb. Ugyanis ez testesíti meg legtöbbek vágyát, az egymillió forintos portfóliót. Ez az, ami a legjobban szokta érdekelni a jelentkezőket és ezt részletesen mutatom meg, hogyan lehet megvalósítani.

5. Dia

A képzésen talán ez a dia hozza a legtöbb milliót a befektetők zsebébe.

Ugyanis, mint hallhatják majd, az én mániám az ingatlanbefektetéseknél az értéknövelés. Azaz megtalálni azokat az ingatlanokat, amiket átalakítva (és ez az átalakítás nem ritkán mindössze pár tízezer vagy százezer forint) a eladásnál több millióval lesznek értékesebbek. Ilyen ingatlanok százával találhatók az ingatlan portálokon! Mert az eladók nem jártak az ingatlanbefektető képzésre és ezért nem tudják mennyire értékes dolgokat árulnak mennyire olcsón.

Kilenc ilyen értéknövelő módszert mutatok be a képzésen.

6. Dia  

Hogyan vásárol egy profi befektető? Mi mindenre figyel oda? Milyen ellenőrző listákat használ?

7. Dia  

Talán ez a kedvencem. Ugyanis a tanfolyam keretében Gotsik Ferenc, a kiváló ingatlanfotós tart egy másfél órás gyorsképzést, hogyan készíthetünk magunk gyönyörű képeket az ingatlanjainkról, ami alapján szerelmesek lehetnek bele a vevők. Például ilyet…

+1. Dia  

Sokan kérdezik, mit is jelent ma Magyarországon az ingatlan befektetés. Elég sok mindent, ezt mutatja be ez a dia.

Kedvet kapott, hogy részt vegyen a következő szuper-intenzív ingatlanbefektető képzésen? Jelentkezzen itt!