Csodálatos adottságú két szobás lakás a Hűvösvölgy legszebb részén

Csendes, gyönyörű kilátással!

Hűvösvölgy legszebb részén a Vadaskertnél 54nm-es felújítandó lakás

  • Két szoba, nagy, gyönyörű panorámás erkély
  • Klasszikus 60-as években, az elitnek épült társasház 1. emeletén
  • Remek közlekedés, kiváló iskolák, kereskedelem a környéken
  • Külföldieknek is prémium áron kiadható
  • Saját garázs (opcionális)
  • Felújítandó

Rendkívül gyorsan emelkedő árak, örökre értékes, pótolhatatlan adottságok!

Ár: 39,9 millió

Garázs: 3 millió

 

Ez a lakás Budapesten a második kerület, Hűvösvölgyben a Kurucles hegyoldalán, családbarát, zöldövezeti részén található. Innen,  közvetlenül a Hűvösvölgyi úton megközelíthető Budapest frekventált központja. Ez a hely eredetileg egy erdős hegyoldal volt, és ma is a klímája olyan, mintha az erdő közepén lakna az ember. Tradicionálisan a környék, és ez a ház is a hatvanas évektől a felső középosztály kedvelt lakóhelye volt. Jelenleg szívesen laknak itt külföldi cégvezetők, sikeres menedzserek.

Miután kiváló a közlekedés, minden elérhető (iskolák, kereskedelmi létesítmények.) Pár száz méteres körzetben található a SEK Nemzetközi általános iskola, egy óvoda,bevásárlóközpont és éttermek.

Kb. 300 m-re van az 56 és 61-es villamosok Vadaskerti megállója, melyekkel a Széll Kálmán tér (Metró, Mamut üzletközpont) fix 16 perc alatt elérhető és a járatok 4 percenként járnak.

A környék közbiztonsága Budapesten kiemelkedően jó.

A ház az úttól kicsit beljebb zajárnyékban egy lejtős területen áll, eredetileg erdős területen. A lakás az úttól másik oldalon, kifejezetten csendes, gyönyörű kilátással a völgyre és Mátyás Király vadaskertjének hegyoldalára néz.

Az ingatlanon 2 lakóépületből álló 24 lakásos társasház áll. A lakás az első emeleten található keleti fekvéssel.

Az ingatlan fekvése folytán tökéletesen alkalmas külföldi menedzsereknek bérbeadásra, de saját lakásnak is kiváló egyedül, pároknak, kisgyerekeseknek vagy időseknek. A lakás igazi életélvezőknek való: nagy, három évszakos erkéllyel, rendkívül jó levegővel, csenddel, kiváló közlekedéssel.

A lakás helyiségei: nappali (21,6nm), hálószoba (12,7nm), előtér, fürdőszoba (4,3nm), konyha (6nm), WC. A nagyobbik szobából egy kellemes nagyságú erkély nyílik, mely jól tágítja teret. A felújítás során a konyha kiváltható egy amerikai konyhával a nagyszobával, így egy plusz félszobát kapunk (pl. gyerek, vagy dolgozószobának)

A lakáshoz tartozik egy kb.: 3 nm-es tároló, valamint egy önálló garázs, melyek a lakással együtt megvásárolandók, áruk összesen: 3 millió forint.

A lakás bár kiváló adottságú teljesen felújítandó.

KÖZVETLEN A TULAJDONOSTÓL!

Keressen ha kérdése van, vagy meg szeretné nézni!